Go Back   SolidHost Forums Sales Suggestions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jun 12th, 2007, 20:26   #1
optrex
Customer
 
Join Date: May 2007
Location: UK
Posts: 14
Post icon missing

All this support for me, its time to help you guys out.

Looks like you have not yet completed the file updates, as you have some of the additional images missing from the 3.6.6 forum software update

I think its from images/misc and appears to be one of the progress graphics.

misc/

11x11progress.gif - added

13x13arrowdown.gif - added

13x13progress.gif - added

calendar_popup.png - added

down9x9.gif - added

navbits_finallink.gif - removed

navbits_finallink_ltr.gif - added

navbits_finallink_rtl.gif - added

tree_ir.gif - added

tree_l.gif - removed

tree_ltr.gif - added

tree_rtl.gif - added

tree_tr.gif - added
optrex is offline   Reply With Quote
Old Jun 15th, 2007, 13:32   #2
SH-Andre
SolidHost Crew
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 850
Default

Hi optrex,

Thanks for that! I can't seem to find where those images are supposed to be though as I also don't see any images missing. Could you clarify that a bit please?

Thanks!

-----------------
Andre van Vliet
SolidHost Administrators

Solid as a Rock
SH-Andre is offline   Reply With Quote
Old Jun 15th, 2007, 13:35   #3
optrex
Customer
 
Join Date: May 2007
Location: UK
Posts: 14
Default

sure, when you hit "post quick reply" you get the broken image there. The 3.6.6 upgrade added new images to the images\misc folder, this will need to be updated in each skin you run.
optrex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:29.