Go Back   SolidHost Forums Support Forums Control Panel Questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jun 4th, 2005, 00:41   #1
minx
Customer
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 64
Default ftp dir setup stopped working

Hi..

Just to let you know if you setup a pass protected dir via cpanel it will not work, it used to, i thought i had my pass wrong, but after some tests it's failing everytime on new accounts etc.... i'll look into this some more


edit : yup stopped working entirely, removed .htaccess files removed users and pass, i now cannot enter the url of the dir without a 403

-M

Last edited by minx; Jun 4th, 2005 at 00:48.
minx is offline   Reply With Quote
Old Jun 4th, 2005, 14:15   #2
minx
Customer
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 64
Default

i was quite drunk last night sorry for posting in thr wrong forum

-M
minx is offline   Reply With Quote
Old Jun 4th, 2005, 17:37   #3
SH-Andre
SolidHost Crew
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 850
Default

Hi Minx,

No problem. Regarding the error you are having: it would be best if you could open a support ticket about this and please tell us your username and the steps to reproduce this error, then we can get this fixed for you.

-----------------
Andre van Vliet
SolidHost Administrators

Solid as a Rock
SH-Andre is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:09.