Go Back   SolidHost Forums Support Forums Control Panel Questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 12th, 2006, 18:16   #1
ovide
Customer
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default Adding a domain to an account

Hello, I've got a reseller account and when I added an account with a domain the domain works but only without the www. When using http://www.domain.com it goes to the root account and when using http://domain.com it goes to the account that I've created.

Where can I edit this?

Thanks in advance!
ovide is offline   Reply With Quote
Old May 12th, 2006, 18:23   #2
SH-Andre
SolidHost Crew
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 850
Default

That sounds like a misconfiguration in the webserver. We'd have to look at the problem on the server in order to correct it so I'd like to ask you to open a support ticket, then our techs will take a look at this for you. You can basically just copy/paste your request from above (just make sure to mention the actual account that has the problem).

-----------------
Andre van Vliet
SolidHost Administrators

Solid as a Rock
SH-Andre is offline   Reply With Quote
Old May 12th, 2006, 18:33   #3
ovide
Customer
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default

k thanks. Will do
ovide is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:58.